Innehåll

Min förhoppning är att dessa sidor skall vara intressanta såväl för dig som är med och spelar som för dig som gillar fantasy och bara vill surfa runt lite och känna av stämningen i Erdakampanjen. För att göra det lättare att hitta är Erdasidorna upplagda efter en enhetlig struktur. Nedan följer en innehållsförteckning och en kort presentation av vad varje rubrik har för innehåll.
Jag hoppas du får en trevlig rundvandring på Erda!
Magnus

Startknappen Innehåll En översikt över Erdasidorna.
  Nyheter Här kan du läsa om de senaste ändringarna på Erdasidorna.
  Om Information om de som gjort Erdasidorna, om DM etc.
Faktaknappen Geografi Här hittar du information om Erdas geografi, främst kartor.
  Historia Vill du läsa om Erdas historia skall du leta här. Du kan läsa om Erdas kalender och tideräkning och legenden om Bel-Thor-Fik, det beryktade dvärgfästet på Tharnor.
  Religion Här kan du läsa om religion på Erda i allmänhet, om den Högstes heliga kyrka, om imperiekyrkan med sin kejsarkult samt om de andliga riddarordnarna.
  Prislistor Vill du handla varor på Erda så är dessa sidor ett måste. Här finner du adekvat information om hur handeln går till, om växelkurser och om tillgängligheten av olika varor. Det finns också olika standardprislistor med allt från vapen och skydd till musikinstrument och religiösa föremål.
Regelknappen Strider Kompletterande och samlande information om regler för strider kommer att finnas här framöver.
  Vapentabeller Allt du behöver veta om de vapen som finns på Erda finns samlade i två tabeller, en för närstridsvapen och en för missilvapen, med tillhörande noter.
  Magi Magi är ovanligt men inte onaturligt på Erda. Om det går att läsa här så småningom.
  Alignment Alignment handlar om etik, livssyn etc. och är en viktig dimension av rollspelandet. Här förklaras hur det fungerar på Erda.
  Experience Hur erhåller man erfarenhetspoäng (xp) i Erdakampanjen? Här får du klarhet i detta.
Rollknappen Spelarkaraktärer Här finner du huvudrollsinnehavarna i denna episka berättelse. Varje karaktär har sin egen sida där du kan läsa lite om vem de är, deras bakgrund o.s.v.
  "NPC" Några av de bästa vännerna och värsta fienderna som gruppen har mött hittills finns på denna sida.
DM-knappen Deltagarregler Regler för de som är med och spelar, för att vi skall få så roligt som möjligt på våra spelhelger.
  Spelhelg Här kan alla som är med och spelar hitta aktuell inbjudan till nästkommande spelhelg, anmälningsinformation och program.
  Kommentarer Respons på Erdasidorna är givetvis önskvärt. Här kan du läsa inkomna synpunkter och du kan själv komma med egna.
  Länkar Tips på bra länkar som är relaterade till Erda; om rollspel, fantasylitteratur etc.

Tillbaka